Kesä se on ollutta ja mennyttä ja voi että on tympeää kun on jo niin kylmää ja pimeää ja sateistakin vielä! Päivityksiä ei ole tullut tänne laitettua mutta koitanpa nyt saada jotain aikaan. Kesäisiä koirakuvia on koneella jonkin verran, laitan tähän muutamia otoksia Kiiran kesänvietosta.

 


frisbeen perässä mennään eikä meinata


tylsistelyä kotipihalla (ei sen kuono oikeasti NOIN pitkä ole, eihän? :D )


mökkeilyä Kemijärvellä


grillausvahtina toimimista :)


Haukiputaan soramontuilla riehumis-juoksemis-uimis-keikalla, Kiira hepuloi Ruutin noutaessa lelua vedestä :)


pariskunta yhteiskuvassa


meidän naapurissa vilisi kesällä 8 tälläistä riiviötä

  Ja sitten vähän tämän hetken kuulumisia.

Kiiran juoksu tuli heti ohjattujen treenien kesätauon perään, joten treenaaminen on ollut säännöllisen epäsäännöllistä. Nyt juoksu on kuitenkin ohi ja suunnittelen Kiiran sterilointia mahdollisesti lokakuun lopulle. Vielä on vähän epäröivä olo asiasta mutta toisaalta sterilointi tuntuu hyvältä ratkaisulta. Ajankohtakin olisi sopiva.
  Itse olen tällä hetkellä työharjoittelussa läheisellä pienellä ala-asteella kouluavustajan tehtävissä. Kivaa hommaa ja sopivan lyhyet päivät niin jää aikaa muuhunkin. Meidän taloyhtiössä alkoi viime viikolla kattoremontti ja on ollut mukava huomata että koira ei ole ottanut minkäänlaista stressiä asiasta, vaikka juuri meidän kämpän yllä koko viime viikon kuului ihan hirveä jyske ja pärinä. Remonttimiehet ovat kertoneet että ääntäkään ei ole koirasta kuulunut päivisinkään kun se on kotona yksin kuuntelemassa jyskettä ja ikkunoiden takana heiluu vieraita miehiä. Itse en myöskään ole huomannut koiran noteeraavan mitenkään koko asiaa.

Kävin muuten Kiiran kanssa keskustassa yksi päivä, kokeilemassa vähän miten se suhtautuu kun harvemmin enää pentuajan sosiaalistamisten jälkeen tulee eksyttyä koiran kanssa muuten ihmishälinään kuin koiratapahtumiin. Kuten oletinkin, Kiira käyttäytyi oikein mallikkaasti niin bussissa, Stockmannilla, kuin Rotuaarillakin (ja sai paljon hymyjä osakseen ja heilutteli häntäänsä kiitokseksi :) ). Shoppailtiin Kirpulle heijastinnauha kaulaan pimeällä lenkkeilyä varten. 
  Vaikka koira käyttäytyi ihan moitteettomasti, huomasin sen kuitenkin stressaavan jonkin verran. Kotiin tullessamme ja oikeastaan jo bussimatkalla kotiin päin koira oli ihan naatti, vaikkei kauaa oltu kaupungilla hengattukaan. Tekisi siis hyvää sille nähdä hälinää vähän useammin.

Toivottavasti sitä ehtisi/muistaisi/jaksaisi kirjoitella taas tänne vähän useammin, vaikka ei ole kyllä hajuakaan lukeeko tätä blogia juuri kukaan... :D