Kiireistä elämää vietetään täällä Rovaniemellä, huhhuh. Edes blogia ei meinaa ehtiä päivittää. Mulla on välillä karmean pitkiä koulupäiviä ja lisäksi pitäisi vielä lukea tentteihin ja tehdä muita koulutöitä omalla ajalla. Tosi paljon oon kuitenkin tykästynyt noihin luokanopettajaopintoihin ja vielä ainakaan ei ole edes kovin rankalta tuntunut, vaikka paljon hommaa onkin. Kiireiseltä kyllä, mutta mukavalta. Välillä on tietty puuduttavan pitkiä luentoja tms., mutta sitten on taas vastapainoksi paljon kaikkea missä pääsee itsekin tekemään, esim. liikuntaa, kuvista, pianotunteja... Pianonsoitosta olenkin innostunut todella! Reilun viikon päästä alkaa ensimmäinen, 3 viikkoa kestävä harjoittelu koululla, jännää :)

  Vapaa-aika kuluu Kiiran kanssa touhutessa, uusien kavereiden kanssa ja joskus löytyy aikaa jopa kotitöille (eli silloin kun kaapista ei löydy enää yhtään puhtaita astioita tai pyykkikoriin ei saa enempää vaatteita mahtumaan ;) eivaan, on tämä kämppä ihan ihmisasumuksen näköisenä pääasiassa pysynyt! ). Pakko myöntää, että Kiiralle saisi jäädä vähän enemmän aikaa. Ohjatuissa ryhmissä treenaaminenkin menisi hankalaksi epäsäännöllisten ja usein iltaan venyvien koulupäivien takia. Eipä tuo otus ole vielä ainakaan järkeään menettänyt, mutta poden välillä huonoa omatuntoa jos se ei ole päässyt kunnon lenkeille tai saanut muuta aktiviteettia. Täytyy vain sitten ajatella, että touhutaan niinä päivinä kun aikaa on.

  Kiira on kyllä sopeutunut uuteen kämppään loistavasti. On myös löydetty täältä Kippuralle luottohoitaja, jonka apuun on turvauduttu kun olin viikonloppureissulla opiskelijaväen kanssa, sekä tällä viikolla yhden iltapäivän verran minun koulupäivän ollessa liian pitkä koiran olla yksin (klo 9-20) kun en muullakaan tavalla saanut päivää järjestettyä. Suuret kiitokset! Viime viikonloppu vietettiin koulukaveriporukalla Inarissa mökkeilemässä ja Kirppu oli menossa mukana saaden monta uutta fania (sekä faneiltaan monta palaa makkaraa, lättyä, kalapuikkoja... :D ). Haukkui myös porot pihalta ja sai porukan pojilta hauskasti sattumalta saman lempinimen kuin kasvattajan luona pikkupentuna: prinsessa.

Kivoja kuvia syys-lokakuun ajalta tänne laitettavaksi olisi paljon, mutta hitaan nettiyhteyden takia en jaksa ihan kaikkia tänne ladata. Tässä kuitenkin muutamia:


näköalapaikka lenkkireitin varrelta


ruskaa


kaunis tytsy juuri ennen turkin ajelua

 
muutama päivä turkin ajelun jälkeen


söpistelyä


sisällä aurinkoisessa läikässä paistattelua


suon laidassa

 
luntakin täällä on jo


maisemaa Inarista


frisbeen heittäjän metsästystä


ja Kiiran SLURPS :P