Pitkään aikaan ei tosiaan meidän kuulumisia ole voinut netistä lukea, joten pitääpä heti korjata tilanne. Sekaan laitan talven varrella räpsittyjä kuvia.

  Lähes totaalista treenitaukoa meillä on ollut joulukuun puolivälistä asti, mutta nyt olemme taas menossa mukana. Syynä taukoon oli ensin joululoma, sitten Kiiran juoksu, sen perään lievä kennelyskä (sitä ennen päästiin kahdesti agitreeneihin joista tuo yskäkin napattiin) ja onhan tässä ollut omaa abiristeilyä sun muuta ja hiihtolomalla oltiin mökkeilemässä. Nyt on neidillä ollut sitten valeraskauden oireita (ei onneksi pahoja) jonka takia maanantain agilityharkoissa tuntui koira väsähtävän oudon nopeasti. Sunnuntain tokot reenattiin hallilla itsenäisesti.

  Kirpun turkki alkaa olla hyvässä pituudessa ja on hyvänlaatuistakin. Tarkoitus olisi käydä muutamat ryhmänäyttelyt tässä keväällä, niistä lisää lähempänä.


iso paha susi syö pikkulampaan suihinsa :D

  Itselläni on tässä ylioppilaskirjoitukset loppusuoralla, enää pitkä matikka jäljellä, huoh... Sitten onkin enemmän vapaa-aikaa, jokohan me saataisiin vihdoin ne alokasluokan tokoliikkeet hiottua kisakuntoon (taitaa olla enemmän kiinni uskalluksesta se kisoihin meno ;P ).