Niinhän siinä sitten kävi että Haapaveden tuomarinmuutoksen takia Tervolassa oli perroja arvostelemassa sama tuomari. Päätettiin silti ihan huvin vuoksi lähteä käymään, kun oli kerran ilmoittauduttu. Tiedossa oli kuitenkin, että jos sertin sattuisi tämä tuomari meille taas ojentamaan, niin sillä ei Kiira valioituisi, koska valioitumiseen tarvitaan 3 sertiä kolmelta eri tuomarilta.

  Meidän kehä oli sisällä ja ahdasta oli! Pakko oli koota kevythäkki melkein keskelle käytävää kun jonnekin se oli saatava. Kirppua ahdisti ahtaus (ei niinkään ihmiset, vaan vieraat koirat), mutta kehässä esiintyi oikein nätisti (itse taas tiputin vahingossa nakinpaloja pitkin kehää juostessani. Heh, hieman häiriötä kilpakumppaneille ;D ). Avonartuista Kiira oli ainoa joka sai ERIn ja voitti vielä PN-kehässä nätin junnunartun, joten kun uroksille ei ollut ERIä jaettu, oli meidän neiti ROP ja "turha" SERTi saatiin sekä oikein kauniit pystit :) Ryhmäkehässä ei päästy sijoille.

ei mikään paras kuva Kiirasta mutta kelvatkoon...
1240832475_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  Arvostelu oli hieman kattavampi kuin viikontakainen, ja aikalailla juuri sellainen minkä itsekin Kiirasta kirjoittaisin. Elikkäs:

tuomari Tiina Illukka, perroja 10

  "Erittäin hyvä tyyppi, koko ja mittasuhteet. Hyvä pää, kaula ja ylälinja. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä takaosa. Ahtaat takaliikkeet. Liikkuu kauniisti sivulta. Erinomainen turkki."
ERI, AVK1, PN1, ROP, SERT

  Ensi viikonloppuna sitten Oulaisten ryhmikseen...