Uujea, nyt on sitten kirjoitukset ohi !!! Mahtava vapauden tunne :) Tänään oli viimeinen eli pitkä matikka ja huhhuh onneksi on ohi. Saa nähdä millaisia tuloksia sieltä tulee mistäkin aineesta...

  Kiiran kanssa touhuiltiin eilen kaikenlaista. Aamulla kävin viemässä äidin töihin että sain vietyä laskimen ja taulukkokirjan koululle tarkistettavaksi tätä päivää varten. (Kyllä, ajokortti tekee laiskaksi, tuntuu ylivoimaiselta pyöräillä se 5km matka koululle, vaikka ainahan sinne polki reippaasti ne kaksi ekaa lukiovuotta.) Otin Kiiran mukaan autoon ja koululta mentiin käymään Maijalla jotta Kiira ja Piitu saivat vetää vähän rallia läheisellä kentällä. Ja vauhtia riitti, kuten yleensäkin :) Piitulla jatkuukin tänä viikonloppuna ulkomaisten näyttelykehien valloitus, tsemppiä sinne!

  Kotona Kirppu pääsi turkin tehokäsittelyyn kun ensin pesin koko hurtan ja sitten erioilin kanssa erottelin ja selvitin turkkia. Tämä turkki on nyt kyllä taas ehdottomasti parempi kuin edellinen, toivottavasti pysyykin hyvänä.

  Pitihän sitä hienoksi laitettua turkkia sitten käydä esittelemässäkin näyttelytottumustreeneissä ja huomattiin että nätöily olisi taas tarpeen. Turhauttavaa kun koko Kiiran pentu-/nuoruusaika kuljettiin säännöllisesti nätössä ja kierrettiin hirveästi mätsäreitä ja onhan me muutamat virallisetkin näyttelyt käyty ja silti se vieläkin aristelee tuomaria. Tulee tunne että onko tuolla työllä saatu edes mitään aikaan, mutta en kyllä uskalla ajatellakaan millainen arkajalka meillä asuisi jos sitä ei olisi niin paljon pentuna kuljetettu ja sosiaalistettu. Noh, sinnillä vaan eteenpäin ja kehiin jännittämättä ja asenteella että hyvin se menee.

  Nätöstä poikettiin vielä Kristalla ja taas sai Kirppu leikkiä koirakaverin, eli bretoni Nelsonin kanssa. Että sellainen päivä meillä :)