Sunnuntain ohjatut tokotreenit meni hyvin. Otin koko treenin runsaasti palkaten, namia, kehua ja lelun repimistä tuli runsaasti pienestäkin ja hyvä vire pysyi koirassa koko tunnin ajan (usein tuntuu tuo tunti niin pitkältä ajalta koko ajan aktiiviseen treenaamiseen ja pidänkin monesti koiraa hetken yksinään kiinni kentän laidalla että vire pysyisi mahdollisimman hyvänä).

  Maanantaina eli eilen jätettiin sitten agilitytreenit välistä ja mentiin sen sijaan ActiveDogin epävirallisiin agikisoihin. Ensimmäisiin epiksiimme ilmoitin Kiiran mölliluokkaan medeihin (virallisesti ei ole mitattu ja on ihan medi-maksi -rajalla, mutta medikorkeuksilla on treenattu). Rata oli oikeastaan juuri passeli meidän tasoon nähden. Etukäteen olin miettinyt miten Kirppu mahtaa toimia vieraassa hallissa vierailla esteillä, ja kun halliin ei koiria saanut tuoda edes kuin oman suorituksen ajaksi ahtauden ja tilanteen rauhoittamisen vuoksi. 
  Lähdössä näytin Kiiralle esteitä että katoppa mitä tuolla ja neiti oli heti intopiukeena :) Jäi lähtöön hyvin ja radalla oli tapansa mukaan vauhdissa mutta keskittyi hienosti ohjaukseen. Itse olin se joka meidän virhepisteet hommasi. Niitä tuli kielloista kun jumitettiin pituudella ja sen jälkeisellä hypyllä. Myös suoran putken jälkeistä mutkaputkea ennen teki ylimääräistä pyörähdystä. Muuta syytä en noihin keksi kuin liian myöhäiset käskytykset tai muuten epäselvä ohjaus. Treeneissä harvemmin enää kieltoja tulee. Saatiin kuitenkin kaikki esteet suoritettua oikeassa järjestyksessä hyvällä draivilla minun kämmejä lukuunottamatta ja vaikkei sijoille päästykään niin hyvä mieli jäi :) Ehkä se minun kisakammo tästä pikkuhiljaa taltutetaan :D