Lenkkeilty on ahkerasti ja hauskoja kuviakin tuli otettua kun viikko sitten käytiin parina päivänä Maijan ja Piitun kanssa tarpomassa lumisia polkuja pitkin (tai no koirat lähinnä tekivät omia polkujaan umpihangessa loikkien). Kun tänään on ystävänpäiväkin ja Piitu on Kiiran paras ystävä niin taitaakin olla hyvä päivä saada noita kuvia tännekin asti :)


tytöt hakee yhdessä lelua hangesta


tehtävä: Etsi kuvasta Kiira :D


Taitaa olla totta ne puheet että nartuista tulee steriloinnin jälkeen urosmaisempia, Kiirakin kun päätti kasvattaa kivekset :D


on ne perrot niin viisaita...


meidän hölmöläiset

  Kävin muuten eilen luennolla, jonka piti Johanna Vanhatalo Koirapalvelu HyväKäytöksestä. Aiheena oli koiran hyvinvoinnin osatekijät, ja oli kyllä kiva luento. Paljon tuli ajattelemisen aihetta monestakin jutusta liittyen koiran kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kahden viikon päästä olen menossa kuuntelemaan Johannan pitämää luentoa aiheesta turvallisuusvastuu ja sen luominen, eli käsitellään tuota paljon puhuttua "johtajuutta" ihmisen ja koiran välisessä suhteessa eri näkökulmasta katsottuna. Tosi kiinnostuneena odotan tuota luentoa, jännä kuulla asioista välillä muutakin kuin johtajuusteorioita.

  Ainiin, tässä joskus aiemmin mainitsin täällä hiihtoinhostani ja pohdin pitäisikö niellä ylpeys ja lähteä suksimaan meren jäälle. Olen siis aina inhonnut hiihtoa, johtuen varmaan siitä että olen koulussa ollut niitä huonoimpia kyseisessä lajissa. Nooh, ylpeästi voin ilmoittaa että Kiira on saanut lenkkeillä tässä lähiaikoina jo useita kertoja suksilla liikkuvan emännän kanssa :D Eikä se niin kamalaa ole kun saa itse hiihtää omaan tahtiin ja valita reittinsä, mieluummin tuolla hangessa hiihtelee kuin tarpoo kävellen. On se hienoa kun on koira, ilman sitä olisin varmaan koko ikäni hirveä hiihtokammoinen!

Ihanaa ystävänpäivää!