Eli Kiira steriloitiin 28.10. eläinlääkäriasema Akuutissa. Leikkaus meni hyvin ja toipumaankin potilas on alkanut oikein mallikkaasti. Heti leikkausta seuraavana päivänä Kirppu oli jo pirteä itsensä ja nyt onkin suurin vaikeus keksiä koiralle jotain väsyttävää tekemistä kun lenkkeily on minimissä ja energiaa riittäisi.

Tässä potilas juuri kotiutuneena lääkäristä, vielä ihan horroksessa:

  Tuo muovikauluri on Kiiran mielestä ihan hirvitys, en ole ikinä ennen nähnyt sen paineistuvan mistään noin että menettäisi ihan toimintakykynsäkin, kauluri kun laitetaan kaulaan niin koira uskaltaa ehkä houkuttelemalla liikahtaa pari askelta ja tuntuu ettei edes nakinpala maistu :/ Varmaan sille jäi kammo kun eläinlääkärissä herätessä nousi pystyyn ja säikähti päässä olevaa kauluria ja yritti paniikissa sännätä peruttaen pois kaulurista. Varmaankin yhdistää kaulurin niin voimakkaasti tuohon paniikkiin ja muutenkin sekavaan tilaan nukutuksen jälkeen.
  Mahdollisimman vähän on sitten Kiira kaulurin kanssa hengaillut, koska hirveä stressi ei varmasti edistä paranemista. Keksittiin patenttiratkaisuksi kaapinpohjalta löytynyt vanha (ja ruma) body, joka vähän estää haavaan koskemista. Eipä neiti kyllä ainakaan nyt ole hiveän kiinnostunut ollutkaan haavastaan.

 

  Aiempia kuulumisia sen verran että meillä on ollut muutaman viikon sisällä hoitolaisena Kiiran bestis ja idoli Piitu-nahka, sekä Luka-kääpiövillakoira. Piitu ja Kiira ovat niin tuttuja toisilleen ja hyviä kavereita että aika sujui oikein leppoisasti, mutta Lukaa Kiiran oli vähän vaikeampi sulattaa meidän talossa ja itse sain olla silmä tarkkana että ehdin puuttua Kiiran pomottamisiin oikealla hetkellä. Hyvin Lukan vierailu kuitenkin kokonaisuutena sujui ja tuli lenkkeiltyä koirien kanssa paljon.

Tässä vielä muutama kuva Kiiran ja Piitun hölmöilyistä:


tämä on sitä helppoa koiranulkoilutusta :D


aivan tolloja kumpikin :D


ja vielä Kiiran ryhdikäs poseeraus